donderdag, juni 22, 2006

 

Dothunting op vaderdag.

Wat laat, maar toch een verslagje over mijn trip op afgelopen zondag (vaderdag).

Mijn eerste doel was Dordrecht (om een grote stad te kunnen toevoegen). Voordat ik echter Dordrecht binnenging ben ik nog even gestopt in Zwijndrecht (en gepind). Om niet door het centrum van Dordrecht te hoeven rijden ben ik bij een kleiner postkantoor met giromaat gestopt. Weer één van de 20 grote steden erbij. Onderweg naar de A15 voor het vervolg van de rit een kleine omweg binnen Papendrecht (weer gepind bij de Postbank).

Over de A15 de Betuwe in. Omdat er bij mijn ouders 's-middags warm gegeten wordt (en ik niet voor die tijd binnen kon zijn) moest ik zelf dus nog eten. Dit deed ik bij Restaurant De Goudreinet Opheusden (weer een dot, gemeente en postcode erbij). Na het eten de A15 af en via Zetten (weer pinnen: nieuwe gemeente, nieuwe postcode en nieuwe dot) en de veerboot (geen biljetten, maar munten) via Wageningen (niet gestopt) naar Ede.

Hier de biljetten van mijn ouders ingevuld.
Dit is toegestaan, want ten eerste heb ik de biljetten zelf in handen gehad en ten tweede doen mijn ouders niet mee met EBT, dus krijg ik ze niet rechtstreeks van andere EBT'ers.
Ook hun munten ingevoerd bij www.eurodiffusie.nl.

Op weg naar huis nog gestopt bij de postkantoren in Veenendaal en Woerden, om weer dots, gemeenten en postcodes te krijgen.

Later deze week heb ik nog boodschappen gedaan in Waddinxveen (plaats van mijn werk) en hier weer drie nieuwe biljetten binnengekregen. Hiermee komt mijn totaal aantal biljetten op 349 stuks.

Komende week zal het weer wat rustiger gaan, maar ik wil later er weer meer gaan halen.

Comments: Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?